SPØRSMÅL

 

Lurer på om du kan betale med kort eller hvor pakken din er?

Du har kommet til rett. Nedenfor finner du svar på ofte stilte spørsmål. Finner du ikke det du leter etter ring oss på +46 8 800 77 eller kontakt oss på support@archiveseven.com

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden varierer avhengig av hvor pakken skal sendes til.
Plakater vedtatt i Sverige vil vanligvis ta mellom 1-3 virkedager
Plakater sendt til Norge, tar det vanligvis 2-5 virkedager til Tyskland 3-5 virkedager, i Storbritannia 3-7 dager.

Er MVA inkludert?

Ja, alle produktene som vises på nettsiden er inklusive merverdiavgift.

Hva gjør jeg hvis mitt vesen er brutt?

Dersom skaden skjedde i forbindelse med frakt, vil vi erstatte det. Vi ber deg om å ta et bilde av skaden og kontakt kundeservice på support@archiveseven.com vi vil løse dette innen 24 timer. Sørg for å inkludere ordrenummer og årsaken til klagen i en e-post sammen med et bilde av den defekte produktet.

Kan jeg gå tilbake mine poster?

Du kan bytte gratis innen 14 dager hvis du bytter til en annen farge eller størrelse. I andre endringer korrigert forskjellen og en ny fraktkostnad kan bli belastet. Du betaler frakten når du sender tilbake til oss. For mer informasjon, vennligst se våre vilkår og betingelser.

Jeg har ikke mottatt en ordrebekreftelse eller SMS-varsling?

Det kan være at kjøpet ikke kommer gjennom. Hvis du har betalt via Klarna kan være på tide å oppdatere din kontaktinformasjon på klarna.se Vennligst epost eller ring oss 08800777 og vi vil hjelpe deg rett.

Hjelp, jeg kjøpte feil størrelse?

Du kan bytte gratis innen 14 dager hvis du bytter til en annen farge eller størrelse. I andre endringer korrigert forskjellen og en ny fraktkostnad kan bli belastet. Du betaler frakten når du sender tilbake til oss.