Archive Seven - Kjøpsvilkår

 

Søknad og Consumer Protection

Disse vilkårene og betingelsene ( "Vilkår") gjelder for kjøpsavtalen at du som forbruker konkludere med Arkiv Seven AB, organisasjonsnummer 559075-9519, heretter kalt "Arkiv Seven". For å dra nytte av dine interesser som en klient, bestemmelsene i Consumer Sales (SFS 1990: 932), avstanden og Doorstep Sales Act (2005: 59) og Privacy Act (SFS 1998: 204) på alle kjøp på www.archive7.no

Priser og avgifter

Prisene er oppført på www.archive7.no oppgitt inkludert merverdiavgift (moms). Gratis frakt gjelder kjøp fra 799 NOK I Norge, med mindre annet er angitt.

Etablering av kjøpsavtalen

Varer bestilt på www.archive7.no eller via vår kundeservice. Kjøpsavtale utarbeides når bestillingen er bekreftet av Arkiv Seven via e-post til e-postadressen du har oppgitt i bestillingen. Ved bestilling godtar du disse vilkårene. Arkiv Seven inkluderer ikke kontrakter med mindreårige (under 18 år) uten foreldrenes samtykke. På www.archive7.no avtaler kan bare inngås med kunder med leveringsadresse i Norge

Levering

Arkiv Seven bruker følgende frakt alternativer:

• Varubrev, for småting som kan stå i postkassen.

• Pakken blir varene sendt til nærmeste levering. Når pakken er å bli plukket opp sendte en tekstmelding med informasjon om serienummeret til mobilnummeret som er angitt i bestillingen. Ved å plukke opp forsendelsen vil være gyldig legitimasjon er påkrevd.

•Hjem levering for varer på grunn av sin størrelse eller vekt kan ikke sendes til leveringsstedet tilbudt hjemkjøring på dagtid. Varsling via levering via telefon

Normal leveringstid er 1-4 virkedager fra Arkiv Seven har bekreftet bestillingen via e-post. Når bestillingen er sendt fra Arkiv Seven-aksjen vil bli sendt en e-post til den angitte adressen. Pakken skal da komme deg innen 2 virkedager. Hvis du ikke skal ha mottatt levering innen 2 dager ber vi deg om å kontakte kundeservice.

Uavhentede pakker / forsendelser

Pakker som ikke har blitt samlet innen fjorten (14) dager returneres til arkivet Seven. Hvis dette skjer, blir du belastet et gebyr på 299Kr (NOK) for kostnader knyttet til arkiv Sevens ledelse, frakt, retur frakt og håndtering. Uavhentede pakker er ikke omfattet av uttaket.

Returrett

Du som forbruker har alltid fjorten (14) dager etter uttak under Lov om avstand kontrakter og utenfor lokalene (2005: 59). For at du skal føle deg helt trygg med kjøpet tilbudet Arkiv Seven stedet for hele tretti (30) dager rett fra det tidspunktet du mottar varen eller en vesentlig del av det. Ønsker du på dette tidspunktet å returnere varen, kan du kontakte kundeservice og vi vil sende en velsen. Arkiv Seven har ingen måte å dekke kostnadene ved retur frakt. Du har kunden selvfølgelig rett til å prøve og undersøke produktet hjemme for å sikre at produktet oppfyller dine forventninger. Returneres ubrukt og tilknyttede etiketter og pakking i løpet av 30 dager vil bli tilbakebetalt hele beløpet, eller implementert de nødvendige endringer. Hvis kvaliteten har blitt påvirket som følge av at kunden har håndtert mer enn det som er nødvendig for å undersøke sine egenskaper og funksjoner, fradrag for refusjon som tilsvarer produktets verdireduksjon skal gjøres. Skjemaet sendes deretter til følgende adresse:

Archive Seven AB

Sigtunagatan 7

11322 Stockholm

Klager

Hvis et produkt er forskjellig fra de som kreves av kontrakten mellom deg og Archive Seven eller på annen måte ikke oppfyller beskrivelse av varene Archive Seven har gitt, kan varene bli returnert. Bare opprinnelige feilen dekkes av garantien, garanti dekker, for eksempel, ikke feil forårsaket av normal slitasje. Klager til Archive Seven må skje innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget. Archive Seven forbeholder seg retten til å først rette opp feilen, dernest tilbakelevering av varer og til slutt overgi seg. Archive Seven har ingen måte å dekke kostnadene ved retur frakt.

Retur

Til gjengjeld står du i fare for produktet, så det er viktig at produktet ikke kan bli skadet under transport. For en full refusjon som skal gjennomføres skal varene være ubrukt og sendt tilbake i uskadet original emballasje, må alle etikettene fremdeles sitter og håndbøker som skal sendes til. Det er viktig at den ytre emballasje er brukt, og båndet eller annet materiale som ikke er limt på en original emballasjen. Etter mottatt og godkjent retur refusjon vil bli gjort innen fjorten (14) dager fra Archive Seven mottatt returen. Refusjonen vil bare ved innsetting til bankkontoen, ikke i kontanter. Kostnader av tjenester knyttet til leveransen som ekspress pakking og fraktkostnader vil ikke bli refundert for en retur. For å muliggjøre en mulig avkastning, må du være i stand til å demonstrere kjøp og Archive Seven anbefaler at du lagrer ordrebekreftelse og betalingsreferanse som bevis på kjøpet.

Retur av kampanjeprodukter

Når du kjøper kvalifisert for gave eller ekstra rabatt regnes verdien av gaven eller ekstra rabatt som en generell rabatt på hele beløpet på kjøpstidspunktet. Hvis noen del av kjøpet, erstatning og / eller returnerte verdsatt returnerte varer til kjøpesummen minus sin relative andel av den samlede rabatt. For utveksling, det er ingen oversettelse av den opprinnelige grunnlaget for gave eller rabatt. skader transport Archive Seven ansvarlig for varer skadet eller tapt under levering til deg. Klager på transportskader må skje innen rimelig tid. Ved mottak av forsendelsen, er det viktig å sjekke at varene ikke blir skadet under transport. Archive Seven anbefaler at du rapporterer eventuelle transportskader direkte på stedet ved levering agent og deretter kontakte Archive Seven kundeservice. Husk å holde all emballasje og emballasjen for transportskader.

Betaling

I samarbeid med Klarna kan vi tilby å betale regningen, forskuddsbetaling, kredittkortbetalinger og direkte utbetalinger. Denne betalingsløsningen kalles Klarna Checkout. Ved å sende informasjon i kassa, samtykker du Klarna forhold. Ved å klikke på "Fullfør kjøpet", godtar du Archive Seven generelle vilkår. Klarna kassen presenterer litt informasjon til deg så snart du er identifisert. Hvilken informasjon trenger du å gå inn for å oppnå anerkjennelse kan variere fra kjøpsmuligheter og kunder. Ingen kredittsjekk er aldri direkte i Klarna Checkout, men om nødvendig, avhengig av betalingsmåte du har valgt. Credit tatt av Klarna vil ikke påvirke din kredittverdighet, og kan ikke bli sett av andre som ber om kredittopplysninger om deg, for eksempel banker. Siden du har identifisert har Klarna kassen hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg. Faktura er standard i betalingsmåter, men du kan selvfølgelig fritt til å velge noen av de andre alternativene som direkte betaling via bank eller betalingskort. Alternativene som tilbys kan endres fra tid til annen. Du kan velge om du ønsker å beskytte din bruk av Klarna kassen med en PIN.

Force majeure

Ved omstendigheter utenfor Archive Seven rimelig kontroll, for eksempel i tilfelle av endringer i lovgivningen, offentlige tiltak, streik, blokader, sabotasje, krig, terrorisme, brann, flom, naturkatastrofer eller lignende hendelser Archive Seven plikt å hedre kjøpsavtalen utsettes så lenge omstendighet rådende. Dersom forsinkelsen overstiger to måneder, både for deg som Arkiv Seven rett til å si opp avtalen med øyeblikkelig virkning uten noen forpliktelse til å betale erstatning.

Personopplysninger

Archive Seven er ansvarlig for personopplysninger sendes inn i forbindelse med innkjøp håndteres i samsvar med personvernloven. Ved å godkjenne kjøpsavtalen med Archive Seven, samtykker du i at dine data vil bli lagret for å behandle din bestilling og fullføre kjøpet, lette fremtidig kjøp, tillate oppdatering av status på din bestilling og for å sende tilbud fra Archive Seven, eller Archive Seven partnere SMS, e-post eller andre direkte. Som kunde kan du ta del av de lagrede dataene, endre dem eller be om sletting. Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta tilbud.

Pris og produktinformasjon

Ved eventuelle feil i disse tilgjengelighet og priser reserver Archive Seven rett til å heve kjøpsavtalen. Dersom varen er betalt eller på annen måte ikke er tilgjengelig, blir Archive Seven ikke nødvendig å gi produktet, men kan foreslå et alternativ. Alle bildene skal bli sett på som illustrasjoner og kan ikke garanteres reprodusere produktets eksakte utseende og egenskaper.

Anmeldelser

Ved å la vurderinger på produkter www.archive7.no gir deg også Archive Seven rett til å publisere dem på archive7.no og i andre medier. Archive Seven forbeholder seg retten til ikke å publisere og / eller slette de innsendte anmeldelser.

Andre

Vi følger Brukerklagenemnda attester og svensk lov i tilfelle tvist. For spørsmål om betydningen av disse begrepene eller prosedyrer tilbaketrekking, klager, transportskader eller annet, ta kontakt med Archive Seven kundeservice. Kundestøtte kan bli funnet på www.archive7.no

Sist oppdatert: 2017-05-30

 

1. Om Archive Seven AB
• Archive Seven AB (559075-9519) har sitt säte i Stockholm.
• Archive Seven AB Upplandsgatan 36B 11328 Stockholm.
• Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till support@archiveseven.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.
2. Beställning
• När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.
• Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till support@archiveseven.com.
3. Leverans
• Våra normala leveranstider är 1-3 dagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.
• Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: support@archiveseven.com.
4. Priser
• Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.
• Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.
5. Ångerrätt
• Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en 30 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

5.1 Vid nyttjande av din ångerrätt:
• Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss support@archiveseven.com. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.
• Du bör omedelbart och senast inom 30 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.
• Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.
• På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

5.2 Ångerrätten gäller inte vid:
• Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig.
• Produkter som har karaktär av förseglad ljud- eller bildupptagning och där förseglingen har brutits av dig.
• Specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål.
• Tjänster som har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.
• Varor som snabbt kan försämras, exempelvis livsmedel.
• Lösnummer av tidningar eller tidskrifter.

För mer om den lagstiftade ångerrätten, se här.

6. Reklamation och klagomål
• Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.
• Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.
• Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

6.1 Hur går du tillväga vid reklamation?
• Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till support@archiveseven.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.
• Om det inte lyckas oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.
• Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.
7. Ansvarsbegränsning
• Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.
• Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.
• Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.
8. Produktinformation
• Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.
9. Information om Cookies
• Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. Informationen i cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för att ge tillgång till olika funktioner. Det går att ställa in sin webbläsare så att den automatiskt nekar cookies. Mer information kan man hitta på Post och telestyrelsens hemsida.
10. Personuppgifter
• Genom att handla hos Archive Seven AB accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidarbefodrar aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.
• Archive Seven AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.
• Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.
• 10.1 Vad är en personuppgift?
En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.
• 10.2 Vilka uppgifter lagrar vi?
För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.
• Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.
• 10.3 Rättslig grund
I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.
• 10.4 Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?
10.4.1 Betalleverantör
• Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.
De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Klarna, DIBS och PayPal.
• 10.4.2 Fraktbolag
För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.
De fraktbolag vi samarbetar med är: DHL.
• 10.4.3 Nyhetsbrev
Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.
Vi använder MailChimp för utskick av nyhetsbrev.
• 10.5 Rätten till tillgång
Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.
• 10.6 Rätt till rättelse
Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.
• 10.7 Rätten att bli glömd
Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).
• 10.8 Ansvarig för dataskydd
Archive Seven AB är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.
• 10.9 Så skyddar vi dina personuppgifter
Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.
Vi använder en svensk plattform, eValent, som drivs av eValent Group AB med säte i Malmö.
11. Ändringar till de Allmänna Villkoren
• Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.
12. Tvist och lagval
• I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr
• Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.
• Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.