Om  Plakater, Trykk og Rammer

 

Home er ikke hvor du bor, men der du henger posters

Den klassiske uttrykket "Et bilde er verdt 1000 ord" Har nok mest hørte en gang. Men det som virkelig forteller bildene av deg og bildene beskrive deg? I dag matet vi stadig av forskjellige bilder. Alt fra Instagramflöden, nyhetsoppdateringer og Hemnet annonser, de fleste av dem tjener sine kortsiktige mål og glemt deretter fjernet. Men hva er de bildene som vil være langvarig og hang stolt på veggene i folks hjem. Likevel, kart, sitater og blomster, motivene er mange og forskjellige. Vi vet at bildene kan vise hvem du er, hvor du kommer fra eller hvor du skal.

Plakater og malerier blir en del av deg, du ser dem før du går til sengs, og det kan være det første du ser når du kommer opp i morgen. Veggene fortelle en historie, og vi Arkiv Seven har blitt nøye designet plakater for alle de ulike veggene i hjemmet, enten du ønsker å gjøre hjemmet mer personlig, imponere noen eller gjøre det mer attraktivt, har vi et styre eller plakat for deg! Vi tror kunst er viktig for trivsel og har derfor lagt mye tid til å finne en annen design for deg å finne hva du vil. Arkiv Seven visjon er å levere trendy plakater for hjemmet ditt slik at du kan gjøre hjemmet ditt til din spesielle hjem. Vi trykker våre plakater på 250g, FSC-sertifisert og holdbar mat Premium-papir.

Rammer

Vi designer og selger våre plakater i størrelse 13x18cm, 21x29,7cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x70cm, 61x91cm og 70x100cm. Har du også supplere sine poster med en ramme, kan vi tilby mange ulike alternativer i forskjellige størrelser og farger som passer fint med plakatene. Våre plakater passer også med Ikea rammer.

Lyst til å lage dine egne poster?

Vil du ha en større elementer enn de vi tilbyr på nettstedet, vennligst send det til oss og vi vil hva vi kan gjøre. Du kan nå oss på support@archveseven.com