Hvordan lage en fotovegg


Hvis du har et tomt og kjedelig veggen hjemme? Eller vil du fremheve favoritt malerier og familie øyeblikk? Friske opp for en tur?

Et bilde vegg kan utformes på ulike måter basert på ulike former, motiver og størrelser, er det viktig å huske at det ikke er riktig og galt, men det er dine egne preferanser som vil bli brukt.

Noe å tenke på før du begynner å lage ditt bilde veggen er hvis du ønsker å ha et felles tema for veggen. Et felles tema kan være alt i form av byer og landskap, grafiske trykk til ulike sitater. Fordelen med å ha et felles tema er at det gir en mer elegant og helhetlig utseende.

Det er også mulig å velge, mikse og matche ulike malerier og plakater for veggen bildet akkurat slik du ønsker. Ikke for å følge et bestemt tema er også fin og utvikle din egen kreativitet.

Når det gjelder hva rammeverk for å bruke, så vi anbefaler at du bruker samme type ramme. Å gjøre bruk av samme type ramme forenkler måling og installasjon, men også bidrar til et attraktivt bildevegg.

Det er hvite og svarte rammer som vanligvis er mest vanlig på en tavle veggen, gjør du det, må du mikse og matche fargen på rammene like mye som til motivene dine malerier og plakater. Blande hvit, svart og gull på bildet veggen er svært attraktive og er noe vi anbefaler.

Før du begynner å sette opp boards og plakater, kan det være lurt å måle området du har tenkt å bruke, og deretter organisere malerier på en matte eller gulvet i nærheten. Husk å henge maleriene i øyehøyde for best resultat. Når du har ordnet bildene du vil, så bare begynne å henge dem opp, og da har du gjort ditt eget bilde veggen!